Skip to content

UNDANGAN REUNI

Juli 9, 2008

Ini dia yg kita tunggu2 cah…undangan resmi ini dilansir sesuai dengan perintah Ketua Panitia kita ( padahal Ketua ga pernah muncul di Blog hi hi hi..)

dan satu lagi…..

Ada tambahan yang perlu digaris bawahi nilai kontribusi tersebut adalah minimal, kalau ada rekan-rekan yang akan memberikan kontribusi lebih besar…monggo mawon… supaya acaranya tambah seru… salut buat rekan-rekan panitia yang telah meluangkan waktu ngurusi Hajatan kita… Bravo SMP 1 Wonogiri….

About these ads
31 Komentar leave one →
  1. Yoekya permalink
    Juli 10, 2008 6:15 am

    Makasih mbak Yoen ….dah posting undanganya
    tinggal aku infokan ke temen temen semua
    baik yg aktif di blog dan non aktif
    A/C Bendahara :
    Muthi’ah Nur Anggraini
    149 – 0271 585
    BCA Wonogiri

    Wah SMP 1 skr lumayan keren ya….
    Apalagi kalau ditambah sentuhan temen kita tukang arsitek 86….

  2. Ninuk Penjaga Blog permalink
    Juli 10, 2008 12:38 pm

    hemh…hemh…yayuk iso wae lho, arsitek 86??hemh…hemh….mesti lagune dadi mutiara yg hilang yo yuk….

  3. Yoekya permalink
    Juli 10, 2008 11:34 pm

    Noek…ojo ngono…piye yen reuni dirimu nyumbang lagu Tanjungmas ninggal janji dilanjut Jangkrik kebon utowo Semarang kaline banjir?
    Asal ojo kepleset Mas Ninoek ninggal rabi…he..he…aku siap dadi team sorak lah
    Awas lho noek sesama jangkrik kebon dilarang saling mendahului

  4. manon permalink
    Juli 11, 2008 6:31 am

    Pak Bu panitia, yang diundang cuma alumni, artinya gak termasuk pasangan,ya?

    Ubay, itu artinya bojoku gak masuk daftar undangan. Lha pasukan tukang photo berkurang satu dong. Cepet cari ganti ya..

    Dress code: batik. Katanya mau bikin seragam yang wajib dipakai, jadi gak?

  5. one's permalink
    Juli 12, 2008 2:00 pm

    buat tunjung and dewi padma…
    kata mbak yuni nanti tanggal 27 juli akan ada rapat lagi…
    dateng ya…biar seru….

  6. ninuk penjaga blog permalink
    Juli 12, 2008 7:34 pm

    one’s, itu bk alumni tak kirimkan lg ke wngr ya. Aku minta alamatmu. Kok suwe ra ketok, opo di ajak maen layangan?

  7. tunjung permalink
    Juli 13, 2008 10:31 am

    One’s tak usahake teko yo….tenin !!!
    bar rapat acarane nonton ndangdut ng proyek kan ???

  8. smpsatuwonogiri86 permalink*
    Juli 13, 2008 1:49 pm

    DM:
    Titip pesan buat panitia….akan lebih bagus jika kita siapkan kenang-kenangan kepada SMP kita….Jangan numpang tempat saja, kalau bisa ninggalin sesuatu bagus khan.

    Ditambah lagi kenang-kenangan juga buat bapak dan ibu guru kita yang ikut hadir.

    Para boss, Yayoek, Puthut, Ninuk, Utik, Inti, Rini (dll aku gak ngerti sopo maneh) mungkin bisa memberikan kontribusi minimal 20 kali dari yang ditetapkan panitia…

  9. manon permalink
    Juli 13, 2008 7:26 pm

    Khusus buat Martani, 40 kali nilai di undangan.

    Soal kenang2an, Tunjung udah usul komputer, aku usul bea siswa. Apa aja deh, yg penting bermanfaat.

  10. manon permalink
    Juli 13, 2008 7:34 pm

    Martani, kalo mau ngintip ke blogmu kok harus login, komunitas terbatas, ya?

  11. Martani permalink
    Juli 14, 2008 12:39 am

    Manon…yang bener saja. Dosen ituh khan cuma guru, Gajiku masih dibawah UMR DKI kok…

    Untuk blog, sorry banget belum sempat update, baru juga dibuat saat pelatihan. Maklumlah belum kuat nggaji blogger untuk update dan tidak punya waktu banyak seperti Mbak Inti…

  12. Ninuk Penjaga Blog permalink
    Juli 14, 2008 12:45 am

    padahal UMR nya DKI itu min 2000$ bo…
    artinya klo 1 $ US saat ini Rp 9.210, bsa di itung UMR nya DKI itu he he he. Ya ga bu dosen ???

  13. one's permalink
    Juli 14, 2008 9:30 am

    tunjug…tenan lho aku tunggu…
    buat ninuk…tanya agoex…gimana caraku on-line…(he…he…maklum gajiku jauuuuh dibawah UMR….)
    oh,ya nuk…rapat tanggal 27 dateng ya…

  14. intiep permalink
    Juli 14, 2008 1:09 pm

    Apa bu doktor membutuhkan blogger yang bisa update data? Aku siap lho….
    Sebenarnya aku ki rak jadi PENGACARA (pengangguran banyak acara) jadi ya suka iseng ngeblog, apalagi sekolahanku speedynya unlimited kan eman2 nek ora kanggo.
    Ninuk…kamu gak ada lawatan ke Jakarta tgl 20?

  15. Mr.Yoim permalink
    Juli 21, 2008 12:34 pm

    Aku Yomi melu nimbrung yo…
    Nurut Yayuk th 86 jare aku paling imut,makane Yoim ….jarene nama beken

    Hey…sohib sohib sing saiki wis dadi Bos,Juragan ,Bu dosen,Guru,Banker dll

    sing penting Rek bendahara di isi dhisik ,lumayan nggo modal obah,harap dipersory ini cuma menjalankan tugas sbg humas

    Piye bu Doktor nyumbang sing okeh bu
    tak dongakke lancar lan okeh rejekimu sopo ngerti nyiprat tekan Wonogiri

  16. Penjaga Blog permalink
    Juli 21, 2008 1:27 pm

    lha koyo ngono YOm…humas sing sering muncul nang blog..ojo gur mancing wae

  17. Penjaga Blog permalink
    Juli 21, 2008 1:31 pm

    Yom…agux, yayuk cs, martani, manon, tensa dikontak personal sik wae kon nyumbang sing gede. Ojo lali arum, dia dah janji nyumbang 1 x Take Home Pay salary bojone lho….

  18. Penjaga Blog permalink
    Juli 21, 2008 1:58 pm

    buat arum…
    rum..dirimu nyumbang gaji lain2 nya bojomu ya…katanya agux, salary and duit lanang meh podo he he eheh
    pokoke sing akeh wae rum…ketimbang nggo spa opo totok wajah disumbangke wae nggo panitia hi hih

  19. tunjung permalink
    Juli 21, 2008 3:27 pm

    pak & bu Humas :
    ono diskon ra, opo mbayar ping…maklum nek ibu rumah tangga ki menejuminem-e kudu tertib lan ngirit. Sukur2 ono sing melasi mbayari sikik, kene kan akeh bos2
    btw, Yomi ki le muncul ng blok mergo nagih…iyo to Yom ???

  20. manon permalink
    Juli 21, 2008 4:09 pm

    Mumpung humas nongol nih….
    Numpang tanya, jare ntara kita dibagi kaos yang wajib dipakai selama acara. Kok ada lagi dress code batik, olehe nganggo tumpuk2 opo ra sumuk? Eman2 muter2 mal nyari batik, ketutupan ama kaos.

    Mbok salah satu aja…

    Buat Ninuk, kok lawatan gak merata? Gak nyampe Jakarta. Padahal Inti udah ngundang spesial.

  21. Mr.Yoim permalink
    Juli 22, 2008 11:02 am

    He…he sing jelas seragam asli batik bebas
    pertimbangane yen kaos masalah ukuran saiki wis podo dadi wong gedhe,kaose kanggo sovenir

    Dadi yen wis transfer langsung ngabari bendahara konfirmasi ukuran kaos

    Saranku Manon tgl 4 nganggo kaos,seragam biru putih,lagi batik dadi rangkep 3 ben kethok gedhe koyo liyane

  22. Mr.Yoim permalink
    Juli 22, 2008 11:06 am

    Njung awakmu rasah mbayar wis eneng sing mbayari,Jarot wis transfer 1 bulan Gaji,omong no Jarot matur nuwun soko panitia
    dhuwitmu nggo sangu mulih neng Prancis ae

  23. Mr.Yoim permalink
    Juli 22, 2008 11:10 am

    Duk matur nuwun mbok ewangi bengok bengok nagih,kuwi cah…. di conto jare bendahara Kiduk wis setor sisan mbayari aku…tak dongakake akeh rejekimu yo Duk….

    Kapan mulih Wng tak ajari mancing neng waduk,sopo ngerti wadere nganggo piyama

  24. tunjung permalink
    Juli 22, 2008 11:53 am

    Yom, Jarot le transfer ngenteni kiriman wesel ko kowe…je !!

  25. Mr.Yoim permalink
    Juli 22, 2008 12:00 pm

    Lha iyo …makane wingi tak kirimi wesel,trus tak telegram langsung transfer neng bendahara
    piye Njung ketoke kok saiki dirimu tambah….

  26. tunjung permalink
    Juli 22, 2008 12:34 pm

    Yom, tambah tuwo sing jelas, ning bareng sering mlebu blog tambah edan soale ketularan agoex mbek ninuk … jane aku wis meh mari lho !!!

  27. Ninuk Penjaga Blog permalink
    Juli 22, 2008 7:54 pm

    jan2 e aku iki ora edan Njung…tapi ora waras wae. salam nggo bojomu yo Njung…
    Nggo Yomi….mancinge gampang, aku mesti sinau karo aguk disik yen bab mancing, masalahe wingi aguk mancing ternyata olehe dudu iwak tapi… Yen bab nguyak2 mesti tak ewangi Yom…padahal aku juga drg ngirim….

  28. Mr.Yoim permalink
    Juli 23, 2008 7:33 pm

    Tenang ae Njung,mergo podho edan iku sing marai seru
    Soale sing waras podho jirih alias penakut

  29. Yoekya permalink
    Juli 26, 2008 5:59 am

    Agoek iku mancing
    narik pertama oleh wig
    narik kedua oleh daster
    narik ketiga oleh sepatu bot

    lumayan iso nggo dandan dadi bencong
    tinggal modal korek jres utowo icik icik iso ngamen yo Goek ?

  30. tunjung permalink
    Juli 26, 2008 8:13 am

    Yuk, kok wingi agoek ngomonge entuk mbak-mbak …oo ternyata bencong to.
    bencong mancing bencong…iiihh serem !!!
    Insap goek, wis meh lebaran ki..

  31. GUE permalink
    Agustus 11, 2008 2:30 pm

    MBAK YUN EH MAS AGUS ,MAY BE HARI GINI KENANGANYA LEBIH BAIKNYA LCD PROYEKTOR,BIAR KALAU PAK BU GURU NGAJAR TINGGAL KLIK AJA,TAPI KULKAS JG PERLU,TINGGAL PILIH MAU YANG MURAH OR MAHAL.YANG PENTING GEDE MANFAATNYA.DAN SELALU DIINGAT.ARI PIYE,EMPUK2 AJA THO?

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: