Skip to content

AYO NYANYI…..

September 11, 2008

13 Komentar leave one →
  1. tuNjunG permalink
    September 11, 2008 2:11 pm

    hayoooooooo kabeh kudu latihan lho,
    mngko nek ra ono sing nyanyi opo ra isin mbek poro Guru
    ambil suara !!! ……SSSSSSSS

  2. Moe-2 permalink
    September 11, 2008 2:16 pm

    Njung, bukannya kota gandul sing bener bukan kota gandung. Soale neng wonogiri eneke gunung gandul dudu gunung gandung… Opo sing ngetik isih cedhal ? Jawab.

  3. agoek permalink
    September 11, 2008 4:55 pm

    Betul Moe- kota gandul…dudu gandung….yen gandung ketok e anak e mbok Rejeb… Njung….

  4. tuNjunG permalink
    September 12, 2008 3:02 pm

    sik sik, sabar sabar …dudu aku sing posting lagune je…aku malah rung nyemak lagune ki piye..
    takon mbek Yomi wae..bener ra gandung anake mbok Rejeb

  5. one's permalink
    September 13, 2008 9:45 am

    waaah…tambah cantik dan tambah kreatif nich temen2ku….
    aku seneneeeng banget lho….
    ma’af kalau aku bisanya cuma komentar thok….

  6. September 15, 2008 8:13 am

    Walahh, ana lagune tho. Aku mengko dadi latar belakang wae, njoget2 ra popo, mergo raiso lagune..

  7. agoek permalink
    September 15, 2008 11:40 am

    one’s piye…

  8. Moe-2 permalink
    September 15, 2008 2:15 pm

    Yuk podho latihan nyanyi …….. diligen-e tunjung le ngadek nganti jinjit-jinjit tapi ora ketok seko mburi he he he (sorry njung)

  9. one's permalink
    September 16, 2008 9:06 am

    piye apane to goex….?
    aku kok ora dong….

  10. intiep permalink
    September 17, 2008 10:39 am

    Hayo…Agoek kok marahi Wanti penasaran. Ada apa nich?????

  11. tuNjunG permalink
    September 17, 2008 7:49 pm

    Moe, aku wis pesen mbek Yomi…tak kon nyiapke dingklik sing dhuwurkok, tenang wae.
    mbak Inti, Wanti mbek Agoek ono opo je, kok sajak kepiyee ngono !!

  12. agoek permalink
    September 18, 2008 4:36 am

    Njung lha wong mung takok…thok mosok gak oleh… ora ono opo2….

  13. one's permalink
    September 18, 2008 8:59 am

    AGOEX….panjenengan kedah “menjelaskan” dumateng rencang2….
    kersane mboten “menimbulkan rasa penasaran”…..
    lak nggih ngaten tho kanca-kanca…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: